Onze organisatie

Uitblinken in kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij doen dingen merkbaar anders

Onze klanten en onze mensen in staat stellen om hun ambities te verwezenlijken. Dat is waar we voor staan. Vanuit onze lokale vestigingen zijn we persoonlijk betrokken en helpen we ondernemers hun doelen te bereiken. Met de kennis vanuit ons internationale netwerk kunnen we sneller, slimmer en pro-actiever inspelen op de unieke situatie van iedere klant. We kijken verder dan de business as usual en zoeken naar betere oplossingen om een positieve toekomst te scheppen voor onze mensen, onze klanten en de samenleving.

Marcel Welsink, bestuursvoorzitter

“Wij zien het als onze taak om mkb en mid-corporate ondernemers te helpen hun processen effectiever en efficiënter te maken, zodat zij zich kunnen richten op hun business en het behalen van hun doelen. Dat doen we door benaderbaar te zijn, de menselijke maat te hanteren en door elke dag dat stapje extra te zetten.”

Juridische structuur

Personeelsleden per serviceline

Bij de vennootschap waren in 2021 gemiddeld 551 personeelsleden werkzaam in Nederland.

Onderverdeeld naar:

Assurance en Accountancy

2021

2020

Tax en Belastingadvies

2021

2020

Advisory en Legal Services

2021

2020

Staf

2021

2020

Totaal

2021

2020

www.gt.nl © Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V. Alle rechten voorbehouden.

Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V. is lid van Grant Thornton International Ltd. (Grant Thornton International). Grant Thornton International en haar leden zijn geen wereldwijde vennootschap. Diensten worden geleverd door de onafhankelijke leden.